Houtrot

Houtrot voorkomen is beter dan genezen. Toch is er een schitterende oplossing voor reeds bestaande houtrot in bijvoorbeeld kozijnen, deuren of drempels. Door houtrot aangetaste gevelelementen, die voorheen alleen door dure timmerwerkzaamheden verholpen konden worden, kunnen nu, op een aanzienlijk goedkopere wijze, duurzaam gerepareerd worden met het 'Window-Care' systeem. Wij zijn namelijk van mening dat kozijnen heel vaak deels behouden kunnen blijven.

Het vergt vakkennis en ervaring om aangetast hout  weer ‘als nieuw’ te krijgen, maar het kan absoluut. Bij ons bent u aan het goede adres.

Klik voor meer foto's op de link Houtrot


Paneeldeur hersteld met Window Care

Het deel van het paneel dat aangetast is door houtrot wordt verwijderd en vervangen door een stukje plaatmateriaal. Vervolgens wordt het paneel bewerkt met Window Care om ongewenste kieren bij de aansluitingen te dichten. Na het aanbrengen van grondverf en aflak is de deur 'als nieuw'.


Kozijn hersteld met Window Care

Een deel van de onderdorpel van het kozijn dat aangetast is door houtrot wordt verwijderd. De vorm van de onderdorpel wordt nagemaakt in hardhout. Vervolgens wordt het geheel bewerkt met Window Care om ongewenste kieren bij de aansluitingen te dichten. Na het aanbrengen van grondverf en aflak kan het kozijn weer jaren mee.